Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για τη Γιορτή της Μητέρας το στήριγμα του θεσμού της οικογένειας.

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Στην συμβολή της μητέρας ως στήριγμα του θεσμού της οικογένειας, αλλά και στην συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με όλους τους εθελοντικούς φορείς, γυναικεία σωματεία για την διεύρυνση του πλαισίου παρεμβάσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και στην στήριξη του ρόλου της σύγχρονης μάνας, αναφέρεται στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή την γιορτή της Μητέρας που τιμάται σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ίδια τη ζωή. Με αυτό το δεδομένο και με αφορμή τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας, εκφράζουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη σε όλες τις μανάδες. Η συμβολή της μάνας, ως στήριγμα του θεσμού της οικογένειας, αποτελεί αναμφίβολα μια πράξη με διαχρονικά χαρακτηριστικά, συνδυασμένη με αξίες και ιδανικά της κοινωνίας μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τους εθελοντικούς φορείς, με τα σωματεία των γυναικών, διευρύνουμε το πλαίσιο των παρεμβάσεών μας για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και τη στήριξη του ρόλου της σύγχρονης μάνας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανάδες.»

 

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

 

 

10

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.