Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης-«Η Εθνική Αντίσταση αντικατοπτρίζει το αδούλωτο πνεύμα του ελληνικού λαού»


0
(0)

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης«Ως Περιφέρεια Κρήτης τιμούμε μια από τις ενδοξότερες περιόδους της Πατρίδας μας. Την αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων Κατοχής (1941-1944) όπου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έγραψαν με χρυσά γράμματα στις σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας χιλιάδες πράξεις ηρωισμού», τονίζει στο μήνυμα του για την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Η Εθνική Αντίσταση αντικατοπτρίζει το αδούλωτο πνεύμα του ελληνικού λαού. Αποτίουμε την πρέπουσα τιμή στους ήρωες μας ζωντανεύοντας παράλληλα στις μνήμες μας τις αξίες τις οποίες υπηρέτησαν. Την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά. Αυτό είναι το ιστορικό μας χρέος, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στις νέες και στους νέους του τόπου», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης στο μήνυμα του.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *