Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την Εργατική Πρωτομαγιά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Στη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους φορείς της απασχόλησης για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών αλλά και  στον κοινό στόχο, της εδραίωσης κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων, αναφέρεται στο μήνυμα του για την Εργατική Πρωτομαγιά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του-δήλωση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, αναφέρει:

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες των εργαζομένων. Μας υπενθυμίζει την αξία της συλλογικής δράσης για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Σε μια περίοδο κατά την οποία ο πλανήτης δοκιμάζεται από αλλεπάλληλες κρίσεις η προστασία της εργασίας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η ασφάλεια στους χώρους δουλειάς και η διεύρυνση της παραγωγικής δραστηριότητας είναι ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους φορείς της απασχόλησης, τα σωματεία και τις ενώσεις των εργαζομένων, συνεχίζουμε την προσπάθεια, προκειμένου όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες. Κοινός μας στόχος η εδραίωση ενός κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων.»

 

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.