Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σ΄ όλα τα παιδιά, που στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, συμμε-τέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαί-δευση.
Για όλες τις μαθήτριες – τους μαθητές – την Εκπαιδευτική Κοινότητα αλλά και τους γονείς , η χρο-νιά που πέρασε – όπως όλοι γνωρίζουμε – ήταν μία δοκιμασία πρωτόγνωρη, αλλά με δύναμη και υπομονή κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εύχομαι στους μαθητές του Δήμου Αγίου Νικολάου, αλλά και όλης της χώρας, ν΄ ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην διαδικασία αυτή και με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση να καταφέρουν να κατα-κτήσουν τους στόχους τους.
Καλή δύναμη στις οικογένειες που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους με σεβασμό και αγάπη, γνωρίζοντας πως οι εξετάσεις αποτελούν έναν από τους πολλούς “δρόμους” προς την εκπλήρωση των στόχων τους, όχι τον μόνο.
Μια ευκαιρία για την “ζωή της γνώσης” σε μια πορεία γεμάτη προκλήσεις, δυνατότητες και νέες ευκαιρίες στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο.

Καλή επιτυχία !
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Αντώνης Ζερβός

 

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.