Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν αγοραστεί απινιδωτές από τον Δήμο Αγίου Νικολάου για να τοποθετηθούν σε δημόσιους χώρους του δήμου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Η αγορά απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, που θα τοποθετηθούν σε επίκαιρα σημεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων πολιτών σε δημόσιους χώρους, συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ – Ιατρό κ. Γιάννη Ανδριώτη.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Δήμος θα προχωρήσει στην αγορά των ειδικών αυτών ιατρικών συσκευών καθώς και φορητού υπέρηχου καρδιάς, που θα διατεθεί στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Ν.Α.Ν στην προσπάθεια ν΄ αντιμετωπιστεί η πίεση που υπάρχει στο νοσοκομείο λόγω της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, για την χρήση των ιατρικών μηχανημάτων, θα εκπαιδευτούν εθελοντές, με την συνδρομή της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν.Α.Ν και ειδικότερα του κ. Γ. Ανδριώτη.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, αναμένεται πολύ σύντομα να δημιουργηθεί ένα δίκτυο για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών και ν΄ αναπτυχθεί μια ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία θα συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη μια ανθρώπινη ζωή. Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Λεμπίδης και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου κ. Γιάννης Τσαγκαράκης.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.