Μέχρι το τέλος της χρονιάς προκηρύξεις γιατρών για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Εξετάζεται η παραμονή του γυναικολόγου


0
(0)

Μια εικόνα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με αφορμή την χθεσινή του συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, ο αναπληρωτής διοικητής Γιώργος Αρακαδάκης.

Η επέκταση του Νοσοκομείου όπως είπε είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, με ελλείψεις σε χώρους τόσο ιατρικούς όσο και διοικητικούς, και έτσι όπως είπε ο κ. Αρακαδάκης υπάρχει ανάγκη είτε να επικαιροποιηθεί μια παλιά σχετική μελέτη που είναι διαθέσιμη είτε να εκπονηθεί μια καινούρια, ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια ουσιαστική αναβάθμιση.

Για τα θέματα του ιατρικού προσωπικού ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως μετά την εκλογική περίοδο η οποία έφερε και το πάγωμα πολλών διαδικασιών σε σχέση με προσλήψεις γιατρών και προκηρύξεις, πλέον με τη νέα διοίκηση στην 7η ΥΠΕ όλες οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν προκηρυχθεί θέσεις για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα οι προκηρύξεις για καρδιολόγο, μικροβιολόγο και αναισθησιολόγο φαίνεται πως θα έρθουν σύντομα και το ίδιο θα γίνει και με τη θέση του παιδιάτρου, η οποία είχε προκηρυχθεί και στο παρελθόν χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον από γιατρούς. Παράλληλα όπως είπε θα ζητηθεί μια επιπλέον προκήρυξη για παθολόγο.

Σχετικά με το θέμα του γυναικολόγου κ. Μέγκουλα ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί και τη νέα διοίκηση της ΥΠΕ, υπάρχει πρόθεση να βρεθεί μια λύση με την ανανέωση της σύμβασης και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, με τη σύμβαση του γυναικολόγου να λήγει στα τέλη Νοέμβρη.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *