Μέχρι το τέλος της χρονιάς προκηρύξεις γιατρών για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Εξετάζεται η παραμονή του γυναικολόγου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μια εικόνα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με αφορμή την χθεσινή του συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, ο αναπληρωτής διοικητής Γιώργος Αρακαδάκης.

Η επέκταση του Νοσοκομείου όπως είπε είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, με ελλείψεις σε χώρους τόσο ιατρικούς όσο και διοικητικούς, και έτσι όπως είπε ο κ. Αρακαδάκης υπάρχει ανάγκη είτε να επικαιροποιηθεί μια παλιά σχετική μελέτη που είναι διαθέσιμη είτε να εκπονηθεί μια καινούρια, ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια ουσιαστική αναβάθμιση.

Για τα θέματα του ιατρικού προσωπικού ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως μετά την εκλογική περίοδο η οποία έφερε και το πάγωμα πολλών διαδικασιών σε σχέση με προσλήψεις γιατρών και προκηρύξεις, πλέον με τη νέα διοίκηση στην 7η ΥΠΕ όλες οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν προκηρυχθεί θέσεις για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα οι προκηρύξεις για καρδιολόγο, μικροβιολόγο και αναισθησιολόγο φαίνεται πως θα έρθουν σύντομα και το ίδιο θα γίνει και με τη θέση του παιδιάτρου, η οποία είχε προκηρυχθεί και στο παρελθόν χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον από γιατρούς. Παράλληλα όπως είπε θα ζητηθεί μια επιπλέον προκήρυξη για παθολόγο.

Σχετικά με το θέμα του γυναικολόγου κ. Μέγκουλα ο κ. Αρακαδάκης τόνισε πως πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί και τη νέα διοίκηση της ΥΠΕ, υπάρχει πρόθεση να βρεθεί μια λύση με την ανανέωση της σύμβασης και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, με τη σύμβαση του γυναικολόγου να λήγει στα τέλη Νοέμβρη.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.