Μέσα στο 2020 ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Τελευταία ενημέρωση 9 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μετά την ανακοίνωση για πρόσληψη δύο επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ανάμεσα σε συνολικά 23 γιατρών στα Νοσοκομεία της Κρήτης, θετικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις και σε ένα άλλο θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα και έχει να κάνει με την προμήθεια ενός αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Αρακαδάκης, του οποίου η θητεία έληξε τυπικά χθες, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως η προμήθεια του αξονικού τομογράφου προχωρά πλέον χωρίς πρόβλημα αφού κερδήθηκε η προσφυγή που είχε κάνει μια προμηθεύτρια εταιρία η οποία δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση και έτσι η διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει από εδώ και πέρα χωρίς προβλήματα. Πλέον το επόμενο βήμα είναι να ανοιχτούν οι οικονομικές προσφορές που υπάρχουν για την προμήθεια και έτσι ο ίδιος ευελπιστεί πως οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2020 ώστε να έρθει και να λειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο

Για την Παθολογική κλινική όπως όλοι γνωρίζουν υπάρχει θέμα με την αποδοχή των γιατρών. Το γιατί αυτό συμβαίνει είναι σύνθετο, η . Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πως το πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλες ειδικότητες κάτι που θα αρχίσει να φαίνεται το επόμενο διάστημα, αναισθησιολόγοι και ακτινολόγοι είναι τέτοιες ειδικότητες, ενώ για παράδειγμα όταν μιλάμε για χειρούργους, ορθοπεδικούς δεν παρουσιάζεται πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά τις επικουρικές θέσεις για χειρούργο και παθολόγο που ανακοινώθηκαν εκεί δεν είναι ακόμα γνωστή η συνέχεια αφού πρέπει να φανεί αν οι γιατροί που έχουν επιλεγεί θα αποδεχτούν να καλύψουν τις θέσεις. Όπως είναι γνωστό ιδιαίτερα για τη θέση του Παθολόγου πάρα πολλές φορές έχει απορριφθεί η θέση από γιατρούς και έτσι οι προκηρύξεις τελικά κηρύσσονται άγονες.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.