Μένουν σπίτι και… ψωνίζουν: Οι Ελληνες αγοράζουν από το ίντερνετ μάσκες, καταψύκτες και ατμοκαθαριστές!

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Μένουν σπίτι και… ψωνίζουν: Οι Ελληνες αγοράζουν από το ίντερνετ μάσκες, καταψύκτες και ατμοκαθαριστές!

Κατακόρυφη άνοδος στις online αγορές καταγράφεται την τελευταία εβδομάδα, με τα ποσοστά αύξησης να φτάνουν έως και το 3.500%. Παιχνίδια για Playstation, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όργανα γυμναστικής, αρτοπαρασκευαστές και μηχανές εσπρέσο έχουν γίνει ανάρπαστα.

Στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν κάνει οι Ελληνες καταναλωτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπό τον φόβο της έξαρσης του κορωνοϊού, γεγονός το οποίο έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα τόσο στην τάση των πωλήσεων συγκεκριμένων κατηγοριών που έχουν ζήτηση μέσω διαδικτύου όσο και στο οργανωτικό σύστημα των ίδιων των επιχειρήσεων, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στις εκατοντάδες παραγγελίες που λαμβάνουν καθημερινά σπεύδοντας να ενισχύσουν τις υποδομές τους.

Η διπλή ανησυχία των πολιτών για την προστασία τους απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας και για την εξασφάλιση επάρκειας αγαθών εκτόξευσε τις διαδικτυακές αγορές αυτή την εβδομάδα, με τα ποσοστά αύξησης σε κάποια προϊόντα να φτάνουν έως και το 3.500%, ενώ η συγκεκριμένη τάση αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.