«Λουκέτο», σύλληψη αλλά και πρόστιμα για τον κορωνοϊό στην Κρήτη


0
(0)

«Λουκέτο», σύλληψη αλλά και πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων του κορωνοϊού είχαμε και χθες στην Κρήτη.

Σε τρεις περιπτώσεις είχαμε πρόστιμα σε επιχειρήσεις, στη μια μάλιστα περίπτωση ο ιδιοκτήτης της συνελήφθη ενώ σε μια άλλη ανεστάλη η λειτουργία της για 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπαρ, έπεσε «καμπάνα» 3.000 ευρώ ενώ χειροπέδες φόρεσε ο ιδιοκτήτης του και πλέον αντιμετωπίζει τα προβλεπόμενα…

Επιχείρηση λιανεμπορίου και συγκεκριμένα μια φρουταρία, που εδρεύει επίσης στα Χανιά, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ, για παράβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Ηράκλειο, επιχείρηση take away εντοπίστηκε από τις αρχές να εξυπηρετεί καθήμενους πελάτες με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας.

Τέλος για χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης είχαμε 52 και 56 πρόστιμα αντίστοιχα με τους παραβάτες να πληρώνουν από 300 ευρώ πρόστιμο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *