Λιμεναρχείο Ιεράπετρας: Απαγόρευση απόπλου ή κατάπλου σε ερασιτεχνικά σκάφη, ιδιωτικά και τουριστικά πλοία


0
(0)

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση απαγορεύεται εντός της ελληνικής επικράτειας ο απόπλους και ο κατάπλους κάθε τύπου ερασιτεχνικού σκάφους, των ιδιωτικών πλοίων αναψυχής και των επαγγελματικών τουριστικών πλοίων, ανεξαρτήτως σημαίας προς περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού CΟVΙD-19.

Οι κυρώσεις που προβλέπονται για την μη υγειονομικών μέτρων που αφορούν σε ιδιωτικά και επαγγελματικά πλοία αναψυχής καθώς και στα επαγγελματικά τουριστικά ημερόπλοια είναι οι κάτωθι:

1. Στους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ

2. Στους πλοιοκτήτες ή εφοπλιστές ή διαχειριστές των πλοίων , καθώς και τους πλοιάρχους ή κυβερνήτες , διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *