ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ


0
(0)

Από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ανάθεση σε εργολάβο, προκειμένου να απομακρύνει τις παράνομες με βάσει αποφάσεις δικαστηρίων κατασκευές στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας η θέση του Σωματείου μας ήταν και παραμένει ξεκάθαρη. Λέμε όχι. Θεωρούμε ότι η περίοδος είναι πλέον ακατάλληλη για για τη πραγματοποίηση τέτοιων ενεργειών.
Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα σταθούμε εμπόδιο στο έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, της εκάστοτε Κυβέρνησης , όμως ζητούμε επιτακτικά πλέον τη παράταση εκτέλεσης των συγκεκριμένων πρωτοκόλλων τουλάχιστο μέχρι το Σεπτέμβριο. Ισχυρισμοί της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του τύπου <<μα είναι από το 15>> προφανώς και δε μας πείθουν, ίσα ίσα που σε περίοδο πανδημίας η αιτιολόγηση της παράτασης θεωρείται αυτονόητη.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι έχοντες την αρμοδιότητα να αλλάξουν την απόφαση τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μας.

Ο πρόεδρος

Μιχελαράκης Εμμανουήλ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *