Λαϊκή συνέλευση στο Μύρτος για να συζητηθεί η πεζοδρόμηση της κοινότητας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Γενική λαϊκή συνέλευση με σκοπό να συζητηθούν όλες οι πτυχές της πεζοδρόμησης του Μύρτους πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 8 το βράδυ.

Ένα γενικότερο σχέδιο της τοπικής κοινότητας το οποίο ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με τα αυτοκίνητα των κατοίκων να απομακρύνονται από τον κεντρικό δρόμο και τα στενά προς την παραλία, ενώ στη συνέχεια προβλέπεται να γίνουν και κάποιες πεζοδρομήσεις.

Σχεδιασμός που δεν έχει μείνει χωρίς αντιδράσεις με κάποιους κατοίκους να μη συμφωνούν με όσα προγραμματίζονται και αναμένεται να εκφράσουν τις ενστάσεις και τις προτάσεις τους την Κυριακή.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παντελάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα πρόκειται να συζητηθούν, και το πως πρόκειται να προχωρήσουν οι διαδικασίες από εδώ και πέρα με δεδομένο πως τόσο το τοπικό συμβούλιο όσο και η λαϊκή γενική συνέλευση, παίρνουν αποφάσεις γνωμοδοτικού χαρακτήρα, με τις τελικές αποφάσεις να αποστέλλονται προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τις σχετικές επιτροπές προς έγκριση.

Ο ίδιος τόνισε πως ιδιαίτερα η απομάκρυνση των οχημάτων έχει και χαρακτήρα πολιτικής προστασίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας να έχει ζητήσει εγγράφως να παραμείνουν χωρίς σταθμευμένα οχήματα ο κεντρικός δρόμος του χωριού καθώς και τα στενά που οδηγούν στην παραλία.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.