Λαγουβάρδος στον realfm 97,8: Με ανησυχούν πολύ τα ύψη βροχής των επομένων ωρών – Προσοχή για 24 ώρες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Ο διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος μίλησε στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τον “Ιανό”.

Όπως είπε το κέντρο του έχει φτάσει στην ξηρά, περίπου κοντά στην Λευκάδα, όπου συνεχίζουμε να έχουμε έντονα φαινόμενα και παραμένουν πολύ ενισχυμένοι οι άνεμοι σε αυτά τα νησιά και στις ακτές. “Έχουμε βροχές και σε πολλές περιοχές, όπου περιμένουμε να ενταθούν. Οι περιοχές αυτές είναι αρκετά ανατολικά από το κέντρο του δηλαδή και στη νότια Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, πολύ ισχυρές βροχές στη Φθιώτιδα και στην Πελοπόννησο φυσικά” τόνισε. “Το κομμάτι της Θεσσαλίας και νοτιότερα θα δεχθεί μεγάλα ύψη βροχής και σήμερα και αύριο μέχρι το μεσημέρι” συμπλήρωσε. “Και για την Αττική περιμένουμε να έχουμε αρκετές βροχές από το μεσημέρι και μετά. Ορισμένα σενάρια δίνουν αρκετά μεγάλα ύψη βροχής και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα” σημείωσε.

“Όσο μπαίνει το μάτι του κυκλώνα στην ξηρά, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν” ανέφερε. “Με ανησυχούν πολύ τα ύψη βροχής των επομένων ωρών, αυτά είναι ικανά να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια σε αρκετές περιοχές” υπογράμμισε. “Έχουμε 24 ώρες μπροστά μας που θέλουν πολύ προσοχή” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.