Λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων έπεσε ξανά το ταβάνι μέσα σε αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 2 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται τους τελευταίους πολλούς μήνες στο 3ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας και έχουν σαν αποτέλεσμα κατά καιρούς να πέφτουν τμήματα από τα ταβάνια σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους.

Το τελευταίο, αλλά όχι μοναδικό,  περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές Ιουνίου (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) όταν ένα μεγάλο τμήμα σοβά της οροφής σε εξωτερικό χώρο είχε πέσει προκαλώντας κάποιες μικροζημιές την ώρα που το σχολείο ήταν ευτυχώς κλειστό.

Τα προβλήματα που είναι γνωστό πως προκαλούνται από κακοτεχνίες στην μόνωση της ταράτσας του σχολείου, είχαν αρχίσει να αποκαθίστανται από τα τέλη Ιουνίου και έπειτα, με την αρμόδια Δημοτική Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ιεράπετρας, να έχει δεσμευτεί πως το πρόβλημα θα λυνόταν οριστικά εντός του καλοκαιριού. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Φαίνεται όμως πως τα έργα που έγιναν δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αφού σήμερα το πρωί εντός αίθουσας, ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το ταβάνι, δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των μαθημάτων, προκαλώντας πολλά παράπονα και ανησυχία τόσο σε γονείς όσο και σε εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ερώτημα που μένει να απαντηθεί πλέον είναι αν υπάρχει χρόνος να γίνουν και άλλες εργασίες μέχρι την έναρξη των μαθημάτων ώστε το σχολείο να  μπορέσει να κάνει με ασφάλεια το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Κάτι που από πλευράς τόσο της Διεύθυνσης του Σχολείου όσο και του Συλλόγου Γονέων τίθεται ως απαραίτητο προαπαιτούμενο ώστε τα ξεκινήσουν τα μαθήματα, με όλες τις πλευρές να τονίζουν στο Ράδιο Λασίθι πως σε αντίθετο σενάριο δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα παιδιά να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.