Λίγοι οι εργάτες ακόμα λιγότεροι οι αγρότες στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας που αναβλήθηκε


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2023 by manos (ceo)-admin

Για την επόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε πλέον η γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας μετά τη χθεσινή της αναβολή λόγω μη απαρτίας. Στην αίθουσα Μελίνα βρέθηκαν περίπου 70 μέλη του Συλλόγου, σχεδόν οι μισοί δηλαδή απ’ όσους απαιτείται να είναι παρόντες βάση καταστατικού για να γίνει νόμιμα η συνεδρίαση.

Το θέμα της έλλειψης εργατών γης ήταν το βασικό θέμα συζήτησης για άλλη μια φορά, με ελάχιστα βήματα να έχουν γίνει από πλευράς των αρμόδιων Υπουργείων για να βρεθούν λύσεις στο θέμα και πλέον υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της καλλιεργητικής σεζόν στην Ιεράπετρα.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γαϊτάνης, ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα Νεκτάριος Παπαδάκης αλλά και οι αγρότες Μιχάλης Μαλλιωτάκης και ο Ηρακλής Ξενικάκης και απ΄ τη συζήτηση έγινε φανερό πως η έλλειψη εργατών γης είναι πλέον μια μόνο πτυχή του προβλήματος της περιοχής η οποία συμπληρώνεται από την απροθυμία των αγροτών της περιοχής να συμμετάσχουν σε διαδικασίες που θα μπορούσαν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Σκέψεις για διοργάνωση νέων κινητοποιήσεων δεν πρόκειται να προχωρήσουν εφόσον δεν υπάρχει συμμετοχή του κόσμου στις επόμενες συνελεύσεις, ανέφερε ο κ. Γαϊτάνης, ενώ έντονη ήταν η κριτική και για την έλλειψη πρωτοβουλιών από τους τοπικούς βουλευτές για το θέμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ (ΕΔΩ)

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.