Κ. Παραγκαμιάν: Έντονη κριτική προς τον Δήμαρχο Ιεράπετρας και επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για Χρυσή

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Με τη φράση “η μπίζνα τελείωσε, το νησί είναι προστατευόμενη περιοχή”, ο Συντονιστής της Επιτροπής που έχει αναλάβει το σχέδιο δράσης για τη νήσο Χρυσή Καλούστ Παραγκαμιάν απάντησε στις δηλώσεις του δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ιεράπετρας, αντέδρασε έντονα στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που απαγορεύει την επισκεψιμότητα στη νήσο Χρυσή, με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ακύρωσή της.

Με ανάρτησή του στο facebook, o Καλούστ Παραγκαμιάν αναφέρει τα εξής:

«Λέει αυτά που λέει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας. Του απαντώ λοιπόν για πολλοστή φορά ότι όσο είμαι συντονιστής της επιτροπής του σχεδίου δράσης για τη νήσο Χρυσή, η ΜΠΙΖΝΑ ΤΕΛΟΣ. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις Δήμαρχε: Τ Ε Λ Ο Σ!

Όσους και όσο υψηλά ιστάμενους στην κυβέρνηση έχεις γνωστούς, το ίδιο μου κάνει. Όσους εάν επηρεάζεις στη διοίκηση, το ίδιο μου κάνει. Όποια οικονομικά συμφέροντα συμερίζεσαι για δικούς σου λόγους, το ίδιο μου κάνει. Άλλωστε, γνωρίζοντας πολύ καλά την βρωμιά που ανέδυε η διαχείριση του νησιού επί δεκαετίες, και όντας σίγουρος για τις αντιδράσεις και τις πιέσεις, το πρώτο που έκανα όταν δέχτηκα τη θέση του συντονιστή της επιτροπής, ήταν να γράψω μια επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η επιστολή είναι έτοιμη να αποσταλεί ανά πάσα στιγμή. Δεν θα αποσταλεί μόνο όσο τηρείται η νομοθεσία.

Να σου το ΞΑΝΑΠΩ δήμαρχε και πρέπει να συμμετάσχει η Δημοτική Αρχή: η μπίζνα τελείωσε, το νησί είναι προστατευόμενη περιοχή.

EDIT: Στις απειλές είμαι μαθημένος (το ίδιο και η οικογένειά μου) ξεφτίλες.»

15

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.