Κώστας Γκουσγκούνης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Στο νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ο 89χρονος Κώστας Γκουσγκούνης, πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών

Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο γνωστός πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης το απόγευμα της Τρίτης.

O 89χρονος Κώστας Γκουσγκούνης έδειξε συμπτώματα αδιαθεσίας και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε σε καλή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Ποιος είναι ο Κώστας Γκουσγκούνης

Γεννήθηκε στη Λάρισα το Μάρτιο του 1931. Έγινε γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984.

Αρχικά έπαιξε σε κάποιες ταινίες σε ρόλο κομπάρσου, ή με λίγες ατάκες, από το 1952 έως το 1958 (Η Αγνή του λιμανιού, Η θεία από το Σικάγο, Ο λεφτάς, Μια ζωή την έχουμε) και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές ερωτικές αλλά και αστυνομικές ταινίες από το 1965 μέχρι το 1984 με γνωστότερες τις: «Ήταν Άξιος», «Ηδονοβλεψίας», «Σεξ…13 Μποφώρ» και άλλες.

Έχει επίσης παίξει σε θεατρικό έργο, αλλά και στην τηλεόραση. Λόγω της φήμης του, το 2010, σε ηλικία 79 ετών, έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία.

πηγη:protothema.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.