Κύρβεια 2021: Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Ιεράπετρα


0
(0)

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας,  με τη συνδρομή των υπηρεσιών  του Δήμου,  με τη συμβολή φορέων και συμπολιτών που δραστηριοποιούνται στα πολιτιστικά δρώμενα  της Ιεράπετρας,  με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης αλλά κυρίως με τη φροντίδα των  εργαζομένων δημιουργήθηκαν τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ 2021.

Τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ, είναι αφιερωμένα στην μουσική που τόσο μας έλειψε  τον τελευταίο  χρόνο. Με επίκεντρο τους μουσικούς που κατάγονται ή ζουν ή δραστηριοποιούνται σε αυτό το τόπο, είμαστε περήφανοι και  νιώθουμε τυχεροί  που θα τους έχουμε συντροφιά μας, τα περισσότερα βράδια του καλοκαιριού. Οι  σπουδαιότερες λοιπόν εκδηλώσεις  για φέτος έχουν τον τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΉ ΣΚΗΝΗ» και πρόκειται για 19 συναυλίες (μη καθήμενων) που θα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία  της πόλης, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Και τα «ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΟΚΑΚΙΑ» τη γιορτή της Κάτω Μεράς και  γιορτή της μουσικής,  που  πρόκειται για πολλά μουσικά σχήματα σε πολλά σημεία της παλιάς πόλης συγχρόνως.

«ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ και «ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΟΚΑΚΙΑ» …. και τα ‘ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΡΒΕΙΑ’ είναι γεγονός.

Ρεμπετοβραδια στην Λακέρδα /  Λαικά Μονοπάτια -ακτή Μαρκοπούλου / Δοξαστάκης  live – κάτω παραλία /Φεγγαροβραδιά – ακτή Μαρκοπούλου / Λιαπάκης Μ. & Ε πιτροπάκης Ν – κάτω παραλία / Αφιερ. Παπαγιανοπούλου  Δοξαστάκη – Δασάκι Κουτσουρά / Νότος –  κάτω παραλία / Mουσική σχολή Δήμου – τμήμα παραδ. Μουσικης – παραλ. Πλατεία / Μουσικά Σοκάκια στη «Κάτω Μερά» / Εράν – πεζόδρ. Κοθρή / Τσίτα Κόρδα – παραλιακή πλατεία / Παπαδάκης Μάνος – κάτω παραλία / Τσικαλουδάκης Σπύρος – ακτή Μαρκοπούλου / Ένα ευχαριστώ για το Μάνο – 3ο Γυμν. / Bougie Busted moving on the beach – κάτω  παραλία / EVERDIE – πεζόδρ. Κοθρή / Παξιμαδάκης – Φασουλάκη – ακτή Μαρκοπούλου / Flying Potatoes – παραλιακή πλατεία / Δαμουλακια Μαθιός & Ραφαήλ – κάτω  παραλία / Βαρδάκης & Αβυσσινος – ακτή Μαρκοπούλου

ΚΥΡΒΕΙΑ και ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Με άρωμα γυναίκας οι φετινές συναυλίες. Γιώτα Νέγκα και Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού θα μας ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με την ξεχωριστή φωνή της που δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης.

JAZZ festival

… πιο ιδιαίτερο δεν γίνεται. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής, αλλιώς…

Ψαρογιώργης.  Η Κρήτη του χθες… με τον κόσμο του σήμερα… Ένα λαούτο μια φωνή, διάφορα ηχητικά πεδία και θα δούμε όλοι τι θα προκύψει…

Μανωλάκης & NEFALO PROJECT. Συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη από την κρητική μουσική παράδοση, όμως με μια ματιά world jazz και έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

POLIS ENSEMBLE και Anima Latina. Τρεις συναυλίες για τους φίλους της JAZZ μουσικής και όχι μόνο.

The 80s & 90s BEACH PARTY!

ΔΑΚΗΣ   ΜΑΝΤΩ   ΜΠΙΓΑΛΗΣ   ΠΩΛΙΝΑ

….. θα μας κεράσουν πολλές μουσικές “γρανίτες” με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90s πάρτυ, στην Ιεράπετρα! Με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους.

Πλήθος θεατρικών παραστάσεων

Προμηθέας δεσμώτης / Η πόρνη από πάνω / Φαύστα / Η Παγίδα / Έγκλημα και τιμωρία / Το σπίτι στην εθνική οδό / ΑΝΤΙΓΟΝΗ / Νυφικό Κρεβάτι / Δεν Βλέπω δεν Ακούω δεν Μιλάω / Η απολογία του Σωκράτη /  Στον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο    και SANKARA    ”MAGIC INSIDE”


Παιδικό θέατρο

Η Άριελ / Το όνειρο του σκιάχτρου / Η Χιονάτη στο Δάσος των Νάνων / Η Κοκκινοσκουφίτσα & ο Καλός Λύκος / Ο Λύκος & τα τρία Γουρουνάκια / Ο Πέτρος και ο Λύκος / Έλμερ ο Παρδαλός Ελέφαντας

Συναυλίες εκτός Ιεράπετρας με ευθύνη των συλλόγων και άλλες εκδηλώσεις με την στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α θα ανακοινωθούν μαζί με το πλήρες πρόγραμμα των Κυρβείων.

  • Σε όλες τις εκδηλώσεις των ΚΥΡΒΕΙΩΝ θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας  για την αποφυγή διασποράς   του covid19  σύμφωνα με τις εκάστοτε  οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.
  • Τα ΚΥΡΒΕΙΑ διοργανώνονται από το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Δήμου Ιεράπετρας με τη συνδρομή των υπηρεσιών  του Δήμου και  τη στήριξη της  περιφέρειας Κρήτης.
  • Προπώληση εισιτηρίων  για όλες τις εκδηλώσεις θα γίνεται στο περίπτερο των ΚΥΡΒΕΙΩΝ στην κεντρική πλατεία.

Χορηγοί επικοινωνίας : Ράδιο Λασίθι , Ηχώ fm, planet  panic radio, madness radio

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.