Κύρβεια 2020: «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό – Τηρούμε τα Μέτρα»


0
(0)

Με στόχο την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των Πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κύρβεια 2020» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ενημερωτική συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής υπό την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας κας Μαρίας Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη με το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας παρουσία εθελοντών. Στόχος η ενημέρωση για τη λήψη των απαραίτητων προληπτικών μέτρων λόγω πανδημίας του κορωνοϊού με βάση τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

Στον χαιρετισμό της η κα Σακαδάκη τόνισε οτι με ασφάλεια και λήψη αναγκαίων μέτρων, η Ιεράπετρα και φέτος στηρίζει τον πολιτισμό, στηρίζει τον θεσμό των Κυρβείων.

Ευχαρίστησε για τη συνεργασία το Π.Τ. ΕΕΣ Ιεράπετρας που αναλαμβάνει την οργάνωση και εκπαίδευση των εθελοντών, αλλά και κάθε εθελοντή που θα βοηθήσει για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος τόνισε οτι “απέναντι στην πρόκληση του κορωνοϊού εμείς λέμε ΝΑΙ στον πολιτισμό και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, με σεβασμό στα μέτρα που προβλέπονται, με σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο”.

Στη συνέχεια, αναλυτική παρουσίαση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν ως σήμερα έγινε από την κα Ανδρουλάκη Μαρία, Νοσηλεύτρια.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού Δήμου Ιεράπετρας κ. Κων/νος Αστροπεκάκης, μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας , εκπρόσωποι από την ΕΔΙΚ Ιεράπετρας, το 1ο Σύστημα Προσκόπων, ΚΔΑΠ, πολιτιστικούς συλλόγους, τον Μορφωτικό Σύλλογο Κεντριού, τον Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ιεράπετρας «Κρητικός Χορός» κ.α.

Στηρίζουμε τον Πολιτισμό- Τηρούμε τα Μέτρα!

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *