Κόντρα Μπαλαούρα – Σταμάτη στη Βουλή για τα περί «συναλλαγών» στο Σκοπιανό


0
(0)

Σε υψηλούς τόνους , σαν να μην υπήρξε διακοπή από τη χθεσινή ημέρα συνεχίζεται και η σημερινή συνεδρίαση επί της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού στη Βουλή.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με το “καλημέρα” όταν ο πρώην Υπουργός Επικρατείας της Ν.Δ επί κυβέρνηση Σαμαρά Δημήτρης Σταμάτης υποστήριξε ότι όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης περί ανταλλαγής του Σκοπιανού με τις συντάξεις ήταν έπαινος για τον κ. Τσακαλώτο: “Ο κ. Τσακαλώτος και άλλα 200 στελέχη του κόμματός σας δεν είναι αυτά που το 2008 υπέγραψαν μια διακήρυξη και καλούσαν την τότε ελληνική κυβέρνηση να δώσει το όνομα, να τα δώσει όλα στους Σκοπιανούς; ‘Αρα λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης απένειμε εύσημα στον κ. Τσακαλώτο. Έδωσε στους “κουτόφραγκους” το τίποτα και εισέπραξε τη μείωση των συντάξεων. Γιατί διαμαρτύρεστε;  Και μάλιστα μας απειλεί ότι θα μας πάει στο ευρωπαϊκό κόμμα να μας νουθετήσει, να μας κάνει “ντα”» είπε.

Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα σε υψηλούς τόνους από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος μίλησε για ντροπή και κατάντημα της Νέας Δημοκρατίας. «Ούτε στις μεγάλες συγκρούσεις Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είχαν ειπωθεί τέτοια πράγματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τέτοιου είδους αναφορές γίνονταν στην εμφυλιοπολεμική περίοδο. “Τότε πραγματικά υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι η αριστερά ήταν προδότες, ήταν συνεργάτες ξένων δυνάμεων και αντάλλασαν κατηγορίες. Να σας θυμίσω ότι σε εκείνη τη Βουλή υπήρχε και ο Μητσοτάκης, στην εμφυλιοπολεμική περίοδο και ήταν από τους πιο νουνεχείς. Καλό να διατρέξετε τα πρακτικά της τότε εποχής. Εγώ πραγματικά ντρέπομαι», είπε ο Μάκης Μπαλαούρας.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.