Κωνσταντοπούλου στον realfm: Εγώ νέο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνω που να με κρεμάσουν ανάποδα και να με γδάρουν


0
(0)

“Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα, ούτε είναι ηλίθιοι και καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι δεν έχουμε βγει από την μνημονιακή δεσποτεία, είμαστε στα μνημόνια δυστυχώς και με μνημονιακές δεσμεύσεις μέχρι το 2060 όσον αφορά στα μέτρα λιτότητας και μέχρι το 2114 όσον αφορά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Επίσης θεωρώ ότι οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με τέτοιου είδους φτηνά τεχνάσματα, με καθρεφτάκια για ιθαγενείς όπως λέει η ρήση, αλλά αντίθετα μπορούν να καταλάβουν ότι μια κυβέρνηση η οποία έχει καταστρέψει τη χώρα στην κυριολεξία, έχει διαλύσει τα πάντα, δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο, επιχειρεί αυτή τη στιγμή απεγνωσμένα να δελεάσει τους πολίτες με μοναδικό κίνητρο όχι να φτιάξει τη ζωή τους, όχι να φτιάξει την καθημερινότητά τους, όχι να ανοικοδομήσει την πατρίδα μας, αλλά να παραμείνει στην εξουσία” δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Γίνονται κομματικοί διορισμοί και δημιουργία ενός στρατού κομματικού ατόμων χωρίς προσόντα με εντελώς αναξιοκρατικό τρόπο με επανάληψη και εμπέδωση και εμβάθυνση όλων των μεθόδων διαφθοράς και διαπλοκής του παρελθόντος, που το μόνο που μπορεί να επιτύχει είναι η καταβύθιση της κοινωνίας” τόνισε.

“Έχουμε μια κυβέρνηση υποτελή, ατόμων που δυστυχώς είναι ανίκανα και αδίστακτα, τα οποία μπορούν να μας οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις. Είναι ψέμα ότι μεριμνούν για τους αδύναμους. Τα παραδείγματα που βιώνουμε καθημερινά το διαψεύδουν” υπογράμμισε.

“Η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν θέλει να δώσει ελπίδα, ούτε προοπτική, θέλει να απελπίσει τον κόσμο, να τον παραιτήσει, να τον πείσει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τη ζωή του και γι’αυτό καλά θα κάνει να αρκεστεί σε αυτές τις προσβλητικές επικοινωνιακές κινήσεις κάποιων έκπτωτων πολιτικών και κυβερνητικών προσώπων” ανέφερε.

“Εγώ νέο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνω που να με κρεμάσουν ανάποδα και να με γδάρουν. Ήταν ιστορικό, πολιτικό οικτρό λάθος να πιστεύει κανείς ότι με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να υπηρετηθεί η κοινωνική ευημερία και η κοινωνική δικαιοσύνη και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας” συμπλήρωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη στον realfm 97.8

πηγη:real.gr
 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)