Κρούσμα: Τι λέει 58χρονη, που έχει προσβληθεί από τον ιό


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Θετική στον Κορωνοϊό και αγανακτισμένη η 58χρονη, αναφέρει «…και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου»

Στους Αγίους Τόπους είχε ταξιδέψει και η 58χρονη γυναίκα, κρούσμα του κορωνοϊού, καθώς και ο γιος της Μανώλης Καλογερόπουλος, οι οποίοι μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

Όπως αναφέρει η 58χρονη: «Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε ταξιδέψει και παρακαλώ να έρθετε, να κάνουμε

μία εξέταση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, πήγα έκανα την εξέταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, μου είπαν ότι είμαι θετική, μου είπαν να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Και είμαι.

Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου».

Από την πλευρά του, ο γιος της 58χρονης, Μανώλης Καλογερόπουλος,  σύμφωνα με το newsit.gr, ανέφερε ότι η μητέρα του δεν έχει κανένα σύμπτωμα και μέχρι να διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο και συναναστρεφόταν με κόσμο.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.