Κρήτη: Συνταξιούχος κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο ανιψιό του


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 30 Νοεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κηρύχθηκε στην Κρήτη ένας 62χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου ανιψιού του.

Από το 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, ο θείος ασκούσε, επίσης, σωματική βία και απειλές στον ανήλικο για να μην αποκαλύψει τον εφιάλτη που περνούσε.

Η εφιαλτική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του 10χρονου παιδιού από τον θείο του στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του Ηρακλείου, αποκαλύφθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με το cretalive, οι μαρτυρίες του 10χρονου, όπως μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια από τη γιαγιά του ανήλικου, προκάλεσαν αποτροπιασμό και οργή, καθώς σκιαγραφούσαν έναν άνθρωπο που δε δίστασε να ξεσπάσει κάθε αρρωστημένη του σκέψη πάνω σε ένα ανυπεράσπιστο παιδάκι.

Την Τρίτη (29.11.2022), το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, έκρινε τον 62χρονο ένοχο και σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση του μικρού ανιψιού του, από το 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, είτε με την άσκηση σωματικής βίας ή υπό το καθεστώς απειλών.
Το δικαστήριο επέβαλλε στον θείο συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, κατά συγχώνευση, ενώ νωρίτερα είχε απορρίψει την αναγνώριση ελαφρυντικού.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα στον άνδρα είχε επιβληθεί κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών, με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Στο άκουσμα της απόφασης ενοχής η σύζυγός του ξέσπασε, φωνάζοντας προς την έδρα: «Έχετε σκεφτεί ότι καταδικάζετε έναν αθώο; Είναι αθώος».

16

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.