Κρήτη: Καταδικάζουν τους πυροβολισμούς κατά των εργαζομένων – Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.


0
(0)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφεται, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, στην περιοχή του Μουζουρά στα Χανιά. Εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ έχουν γίνει ο στόχος ασυνείδητου, ο οποίος πυροβολεί εναντίον τους, έχοντας «καταφέρει» μάλιστα να πετύχει έναν εξ αυτών!
Μιλώντας στο Creta24 o πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Μιχάλης Τσουπάκης, ανέφερε πως πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός καθώς κανένας από τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στο εν λόγω περιστατικό δεν έχουν σχέση με χωριό. «Η καταγωγή τους δεν είναι από εδώ, δεν φορούσαν καν διακριτικά της ΔΕΔΙΣΑ. Ήταν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, είχαν ανοιχτό το παράθυρο και καθώς οδηγούσαν δέχτηκαν πυροβολισμούς» ενώ όπως μας εξήγησε ο κ. Τσουπάκης, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς την προηγούμενη ημέρα υπήρξαν υλικές ζημιές και σε αυτοκίνητα!

Αμέσως μετά, οι εργαζόμενοι μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν όλα όσα τους συνέβησαν ενώ η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου που τραυματίστηκε δεν εμπνέει ανησυχία, όμως όλοι οι υπάλληλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. «Υπάρχει έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους. Μέσα σε δύο ημέρες έχουν δεχτεί τρεις πυροβολισμούς!».

«Οι πράξεις αυτές μόνο άνανδρες μπορούν να χαρακτηριστούν!»
Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τους άσκοπους πυροβολισμούς που δέχτηκαν οι συνάδελφοι τους ενώ μετέβαιναν στην εργασία τους.

«Οι πράξεις αυτές μόνο άνανδρες μπορούν να χαρακτηριστούν, ζητάμε προστασία» αναφέρουν μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΔΙΣΑ και στην ΑΝΑΚΡΟΜ, καταγγέλλουμε με τον καταδικαστέο τρόπο τον άσκοπο πυροβολισμό που δέχτηκαν συνάδελφοι μας (4 στον αριθμό) στον Μουζουρά Ακρωτηρίου με αεροβόλο όπλο οι οποίοι μετέβαιναν στην εργασία της στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΑ.

Οι πράξεις αυτές μόνο άνανδρες μπορούνε να χαρακτηριστούν και ζητάμε την προστασία μας από την Ελληνική Αστυνομία καθώς επίσης και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών για να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.