Κουμουτσάκος στον realfm 97,8 για Μόρια: Δεν υπάρχουν εύκολες και άμεσες λύσεις


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 11 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

“Μετά τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας και του χώρου, η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Λέσβος αλλά και η χώρα, είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, συνυπάρχουν σε αυτή τρεις προκλήσεις: δημόσιας ασφάλειας, δημόσιας υγείας και εθνικής ασφάλειας. Σε μια τέτοια συνθήκη με 12.000 ανθρώπους άστεγους ξαφνικά, δεν υπάρχουν εύκολες και άμεσες λύσεις. Αυτή είναι η αλήθεια” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ηκρατική μηχανή ήταν παρούσα από τις πρώτες δραματικές στιγμές, έκανε τη δουλειά της με αντίξοες συνθήκες και με αντιδράσεις επίσης των διαμενόντων μέσα στο ΚΥΤ. Δεν υπάρχει καταγεγραμμένος κανένας νεκρός και κανένα θύμα. Δεν είναι λίγο αυτό σε τέτοιες συνθήκες. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα ζήτημα ανταπόκρισης σε αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες στιγμές των τοπικών αρχόντων” σημείωσε.

“Δεν είμαστε εμείς οι κατασκευαστές της Μόριας και επειδή αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να το ξεχνάει σκοπίμως στο δημόσιο λόγο του” τόνισε.

 

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.