Κουμουτσάκος στον realfm: Σε 151 ημέρες η ενωμένη Ευρώπη πρέπει να ξαναπείσει ότι δεν αφήνει πίσω τους αδύναμους πολίτες


Τελευταία ενημέρωση 3 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

“Η Ευρώπη πρέπει να ξανά είναι δίπλα στους πολίτες. Δεν έχει χρόνο πολύ για αυτό, διότι μέχρι τις ευρωεκλογές μένουν 151 ημέρες. Σε 151 ημέρες πρέπει να ξαναπείσει η ενωμένη Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι δεν αφήνει πίσω τους αδύναμους Ευρωπαίους πολίτες διότι αν δεν το προλάβει μέσα σε αυτές τις 151 ημέρες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τέτοια που να μιλάμε για αλλαγή της φυσιογνωμίας της Ευρώπης” δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Κρούω τον κώδωνα κινδύνου όπως και πολλοί άλλοι ότι αυτοί που έχουν μείνει πίσω, αποκτούν φωνή, ζητούν σεβασμό, ζητούν να τους αναγνωρίσουμε και να αισθανθούν ότι είμαστε δίπλα τους. Αν δεν το κάνουμε αυτό τα Κίτρινα Γιλέκα ξέρετε έχουν μια σημειολογία, ακόμα και το κίτρινο είναι ότι είναι εδώ, φαίνομαι, αναγνωρίστε με, σεβαστείτε με, ακούστε με. Αν η Ευρώπη θέλει να πορευτεί στο δρόμο που είχε από την αρχή, αυτόν που είχαν χαράξει οι ιδρυτές της, δηλαδή μια Ευρώπη δημοκρατική, ελεύθερης οικονομίας αλλά με βαθιά κοινωνικές αναφορές, πρέπει να κάνει κάτι γρήγορα για να μην δούμε τις δυνάμεις τις αντιευρωπαϊκές, τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας και του ακραίου εθνικισμού να κερδίζουν πόντους” συμπλήρωσε.

“Η Τουρκία με δική της ευθύνη έχει μείνει έξω από τις ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο” σχολίασε.

 

Ακούστε τη συνέντευξη στον realfm 97,8

πηγη:real.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.