Κορωνοϊός – Τρύφων στον realfm: Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε περισσότερα φαρμακευτικά όπλα στη φαρέτρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 14 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

“Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας παγκόσμιος συνασπισμός, μια παγκόσμια συνένωση δυνάμεων μεταξύ ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και βιομηχανίας. Σε αυτή την έκταση είναι η πρώτη φορά που γίνεται και αυτό από μόνο του είναι παρήγορο διότι μπαίνουν πάρα πολλά κονδύλια και σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό πίσω από τις προσπάθειες. Άρα αυτό μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους. Το θέμα του φαρμάκου θα προηγηθεί του εμβολίου. Θα προηγηθεί για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν ήδη αυτή τη στιγμή πάρα πολλά παλιά φάρμακα κυρίως σε δύο κατηγορίες που δοκιμάζονται σε φάση 3. Η φάση 3 είναι η φάση που μπαίνουν πλέον οι ασθενείς” δήλωσε ο Θεόδωρος Τρύφων, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτή τη στιγμή και σε αντιικά φάρμακα αλλά και σε φάρμακα ανοσοτροποποιητικά είναι πολλές παλιές ουσίες που δοκιμάζονται και κάποιες από αυτές είναι σε διαδικασία που πιστεύω μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες θα έχουμε αποτελέσματα από τις μελέτες που τρέχουν με εκατοντάδες ασθενείς” πρόσθεσε.

“Δεν θα είναι μόνο ένα φάρμακο, θα είναι μια σειρά από φάρμακα ανάλογα και με την κατάσταση του κάθε ασθενή. Άλλο θα είναι το φάρμακο όταν κάποιος μπει στη ΜΕΘ και άλλο όταν είναι στο νοσοκομείο. Τα αποτελέσματα από τις μελέτες θα είναι μέσα στο επόμενο δίμηνο με τρίμηνο και από εκεί και πέρα θα αρχίσει μια μαζική παγκόσμια παραγωγή. Άρα από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε σίγουρα πολλά περισσότερα φαρμακευτικά όπλα στη φαρέτρα μας από ότι έχουμε σήμερα” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.