Κορωνοϊός – Πατούλης στον realfm 97,8: Να δοθούν μάσκες, γυαλιά και φόρμες σε όλες τις δομές υγείας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

“Είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και άρα θα πρέπει αυτό το επίπεδο να το διατηρήσουμε” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Όλα αυτά προήλθαν από το μοναδικό φάρμακο, δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο ούτε κάποιο άλλο φάρμακο, της προφύλαξης όσον αφορά τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού από άνθρωπο σε άνθρωπο. Άρα αυτό που έχουμε πετύχει δεν έχει ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε σε καλό σημείο, έχουμε όμως αρκετό δρόμο μπροστά μας και πρέπει να το διαφυλάξουμε προφανώς κατά τη διάρκεια του Πάσχα γιατί είναι σίγουρο κατά τη διάρκεια του Πάσχα και έπειτα από έναν μήνα καραντίνας λίγο πολύ όλων μας, υπάρχει κόπωση και ίσως υπάρξει και μια έκφραση παραπάνω από αυτή που πρέπει να έχουμε. Η νίκη με τις λιγότερες απώλειες δεν έχει έρθει ακόμα. Πίσω από αυτή είναι ζωές και είναι άνθρωποι” πρόσθεσε.

“Το σύστημα υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στη χώρα μας εδώ και χρόνια ήθελε μια αιματοδότηση και σε προσωπικό και σε δομές και σε κρεβάτια ΜΕΘ, όμως σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα όπως είναι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνάδελφοι στα νοσοκομεία έχουν καταβάλει μεγάλο αγώνα, είναι πρώτοι στη μάχη αυτού του αγώνα, υπάρχει κόπωση αλλά και αδρεναλίνη που τρέχει. Αυτό που θα πρέπει να εξασφαλιστεί είναι οι άνθρωποι που μάχονται να έχουν τα είδη προφύλαξης, γιατί όταν δεν έχουν το είδος προφύλαξης σημαίνει ότι θα έχεις απώλειες και από τους μαχητές. Σήμερα και ο κάθε βοσηλευτής και ο κάθε γιατρός είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται στη μάχη και όχι να μπαίνει σε καραντίνα. Άρα, μάσκες, γυαλιά και φόρμες προφύλαξης θα πρέπει να δοθούν σε όλη τη χώρα στις δομές υγείας” τόνισε.

 

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

πηγη:real.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.