Κορωνοϊός – Παρασκευής στον realfm 97,8: Τα μέτρα θα ισχυροποιηθούν, θα ενισχυθούν ώστε να περιοριστεί ο ιός


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

“Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες υπάρχει μια τοπική έξαρση, με μεγάλη αυξητική τάση. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σημαίνει ότι μέρα με την ημέρα έχουμε αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων που είναι ανησυχητικό. Αυτό είναι σε συμφωνία με την δήλωση του κ. Σαρηγιάννη ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε και τα πιο δυσμενή σενάρια” δήλωσε ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας -Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Δημήτρης Παρασκευής, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεδομένου ότι η πίεση αυξάνει καθημερινά στο σύστημα Υγείας, η κατάσταση είναι λίαν ανησυχητική, τα μέτρα θα ισχυροποιηθούν, θα ενισχυθούν ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα η διασπορά του ιού ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα” πρόσθεσε.

“Η κατάσταση εξετάζεται καθημερινά και η λήψη των μέτρων ήταν ανάλογα της επιδημιολογικής κατάστασης για την κάθε περιφέρεια. Για παράδειγμα η Κοζάνη είναι στο “κόκκινο” εδώ και 15 ημέρες” σημείωσε. “Η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, υπάρχουν δυνατότητα να εφαρμοστούν μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα, να ενισχυθούν μέτρα στις περιοχές που είναι στο “πορτοκαλί”, έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα πιθανό Lockdown. Όλα είναι υπό μελέτη” τόνισε.

“Το καθολικό Lockdown είναι πάντα μια λύση, στο μυαλό μας είναι η ύστατη λύση. Είδαμε άλλωστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης να επιβάλλεται” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό 

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.