Κορωνοϊός – Εξαδάκτυλος στον realfm: Η μάσκα βοηθάει και στον περιορισμό της γρίπης σε κάποιον βαθμό


0
(0)

“Τα μέτρα για την Αττική ανακοινώθηκαν πριν από δύο ημέρες, πρέπει να δώσουμε χρόνο για να δούμε τα αποτελέσματα τους. Μόνο μια ραγδαία επιδείνωση θα μας οδηγούσε στη σκέψη περαιτέρω μέτρων για τον κορωνοϊό.

Νομίζω ότι δεν είναι βοηθητικό κάθε φορά που ανακοινώνονται μέτρα, να ξεκινούμε αμέσως τη συζήτηση για τα επόμενα μέτρα” δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. “Η γρίπη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Υπάρχει μια πρόβλεψη για πιο έγκαιρο και εκτεταμένο εμβολιασμό για τη γρίπη φέτος και δεύτερον με τη χρήση της μάσκας θα περιοριστεί μάλλον η γρίπη και τα κρυολογήματα σε κάποιον βαθμό” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)