Κορωνοϊός – Άγγελος Χατζάκης : Πλασματική η εικόνα των κρουσμάτων στην Ελλάδα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Άλλο τα πραγματικά κρούσματα αριθμητικά, άλλο τι θεωρείται επισήμως ως ορισμός κρούσματος και άλλες οι επίσημες ανακοινώσεις κρουσμάτων , είπε στο Ράδιο  98.4 ο Καθηγητής Επιδημιολογίας & Προληπτικής Ιατρικής του Εργαστηρίου Υγιεινής  στο ΕΚΠΑ Αγγελος Χατζάκης.

Η εικόνα των μειωμένων κρουσμάτων είναι απολύτως πλασματική, είπε  κι αναφερόμενος στον κορονοϊό ξεκαθάρισε ότι ο ιός έχει ημερομηνία λήξης, όπως έδειξαν τα επιδημιολογικά δεοδμένα σε Κίνα, Ταιβάν και Νότιο Κορέα, με πιθανότερο στην Ελλάδα περί τα τέλη Απριλίου, αν δεν ξεφύγει η κατάσταση όπως στην Ιταλία, να έχουμε κάμψη της εξάπλωσης.

Έχει κολλήσει ο εργαστηριακός έλεγχος

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως τόνισε έχει κολλήσει ο εργαστηριακός έλεγχος, καθώς φαίνεται να μην υπάρχουν αντιδραστήρια. Κι άλλες χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα, είπε, άρα η εικόνα των μειωμένων κρουσμάτων είναι απολύτως πλασματική. Δεν υπάρχει καμία ανάσχεση. Ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων, είπε ο κ. Χατζάκης ,  είναι αδύνατον να υπολογιστεί. Χαλάμε την ποιότητα των στοιχείων, αν είχαμε τα εργαστήρια σωστά θα ήταν πιο ασφαλές. Υπάρχει ορισμός από ΕΟΔΥ ποιος πάει και κάνει τεστ. Τα τεστ που θέλει ο ΕΟΔΥ πρέπει να γίνονται και να μην καθυστερούν όπως τώρα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.