Κοράλλι στο φούρνο με μοσχαράκι


0
(0)

Υλικά

 4-5 μερίδες
  1. 1 1/2 κιλό κρέας μοσχαράκι (Στήθος με κόκαλο)
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  4. 3/4 φλ. Ελαιόλαδο
  5. 2 φλ. Σάλτσα ντομάτα
  6. 500 γραμ. Μακαρόνια (κοράλλι)
  7. Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδιζετε το κρέας από όλες τις πλευρές, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, ανακατεύετε λίγο και μετά ρίχνετε τη σάλτσα.

  2. Προσθέτετε 2 λίτρα νερό,αλάτι και πιπέρι, σκεπαζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για μια ώρα και 30 λεπτά.

  3. Σε ένα ταψί βάθη (το φούρνο ταψί) τοποθετείτε το κρέας, τη σάλτσα και τα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά.

  4. Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο σε θερμοκρασία 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

  5. Το σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμενο με τριμμένο τυρί.

     

    πηγη:cookpad.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *