
Κοράλλι στο φούρνο με μοσχαράκι

Τελευταία ενημέρωση 29 Νοεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin
Υλικά
4-5 μερίδες
-
1 1/2 κιλό κρέας μοσχαράκι (Στήθος με κόκαλο)
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
3/4 φλ. Ελαιόλαδο
-
2 φλ. Σάλτσα ντομάτα
-
500 γραμ. Μακαρόνια (κοράλλι)
-
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
-
Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδιζετε το κρέας από όλες τις πλευρές, προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, ανακατεύετε λίγο και μετά ρίχνετε τη σάλτσα.
-
Προσθέτετε 2 λίτρα νερό,αλάτι και πιπέρι, σκεπαζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για μια ώρα και 30 λεπτά.
-
Σε ένα ταψί βάθη (το φούρνο ταψί) τοποθετείτε το κρέας, τη σάλτσα και τα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά.
-
Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο σε θερμοκρασία 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
-
Το σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμενο με τριμμένο τυρί.
πηγη:cookpad.com