Κοπή πίτας με πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τους εθελοντές της ΕΔΙΚ που εξοπλίζονται σημαντικά


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων φορέων και δημοτικών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση για την κοπή πίτας των εθελοντών της ΕΔΙΚ.

Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα έγιναν και κάποιες ανακοινώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύλλογο ο οποίος πλέον είναι σε θέση να εξοπλιστεί σίγουρα με δύο και πιθανότατα με τρία νέα οχήματα που θα βοηθήσουν το έργο του.

Ο πρόεδρος της ΕΔΙΚ Νίκος Παπαδάκης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για τις εξελίξεις αυτές αναφέροντας πως πρόσφατα ο Σύλλογος με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια αλλά και χορηγίες, απέκτησε ένα τζιπ, το οποίο πλέον είναι έτοιμο από μηχανολογικής πλευράς και αυτές τις μέρες βάφεται και τοποθετείται ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να μπορεί να βγει στους δρόμους, κάτι που θα γίνει μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Πέρα όμως από αυτό το όχημα η ΕΔΙΚ πλέον απέκτησε και μια μηχανή motocross, δωρεά από ένα πρώην εθελοντή, ο οποίος έφυγε εκτός Ελλάδας.  Ένα όχημα που όπως λέει ο κ. Παπαδάκης θα βοηθήσει το Σύλλογο σε έκτακτα περιστατικά σε δύσβατα σημεία, αφού με 1 ή 2 εθελοντές εξοπλισμένους με ασύρματο και υλικά πρώτων βοηθειών θα μπορούν να βοηθούν σημαντικά.

Αυτές όμως δεν ήταν οι μοναδικές θετικές εξελίξεις αφού, έγινε γνωστό πως ο φάκελος για την χρηματοδότηση από πλευράς Αναπτυξιακής Λασιθίου μέσω προγράμματος Leader πέρασε και τη δεύτερη φάση και πιθανόν αύριο Τρίτη θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και έτσι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, η ΕΔΙΚ θα μπορεί να αγοράσει ένα ακόμα όχημα για το οποίο έχει υποβάλλει πρόταση.

Εξελίξεις που όπως λέει ο κ. Παπαδάκης βοηθούν σε πολύ μεγάλο  βαθμό το έργο που γίνεται ώστε να συνεχίσει με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.