Κοπές δέντρων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και νέες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο


0
(0)

Μια διαδικασία που εδώ και μήνες είχε προγραμματιστεί πραγματοποιείται από το πρωί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με ριζικές κλαδεύσεις των μεγάλων ευκαλύπτων που βρίσκονται στο πλάι του Νοσοκομείου.

Για τις συγκεκριμένες κοπές εδώ και καιρό αναζητούνταν οι απαραίτητες άδειες από το Δήμο Ιεράπετρας και τη δασική υπηρεσία, οι οποίες πλέον ήρθαν.

Μετά τις κοπές αναμένεται να γίνει νέα διαμόρφωση του χώρου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με τον σχεδιασμό να περιλαμβάνει τη μεταφορά του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου στα κτίρια που βρίσκονται κάτω από τους ευκαλύπτους και τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσαν, παράλληλα με νέα είσοδο για το κοινό και χώρο αναμονής, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να παίρνουν τα φαρμακά τους, χωρίς να χρειάζονται να μπουν από άλλες εισόδους στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει θα ανοίξει ξανά η πλαϊνή πύλη που οδηγεί κατευθείαν στην κλινική Covid του Νοσοκομείου, ώστε να εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια τα επιβεβαιωμένα ή ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *