ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α: Παράταση εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς


0
(0)

Η διαδικασία υποβολής των ζητούμενων δικαιολογητικών με email για τις αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ  στην διεύθυνση domeskoinopolitia@ierapetra.gov.gr θα συνεχιστεί  μέχρι και τις 12 το βράδυ στις 24 Αύγουστου λόγο του μεγάλου φόρτου των αιτήσεων  στο σύστημα.

Οι γονείς που είχαν υποβάλει αίτηση εγγραφής για τα βρέφη/νήπια για τους βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  μέσω Preschool και δεν επιθυμούν πλέον την εγγραφή τους στις σχετικές Δομές, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ να μας στείλουν ένα email στο «domeskoinopolitia@ierapetra.gov.gr» στο οποίο να δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν πλέον την εγγραφή του παιδιού τους στις δομές που είχαν δηλώσει στο Preschool.

Μαρία Σακαδάκη
Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *