Κοινωνικό μέρισμα: Πότε ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα;


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα

Με αγωνία περιμένουν χιλιάδες δικαιούχοι το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το κοινωνικό μέρισμα (koinonikomerisma.gr). Φαίνεται όμως ότι έχουν καταγραφεί δυσκολίες οι οποίοι ενδέχεται να καθυστερήσουν τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) Αναστάσιος Τάγαρης: «Αύριο είναι πραγματικά ο στόχος για να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα. Γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες. Εκτιμώ ότι το άνοιγμα θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα περιμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση, ώστε αύριο να γίνουν οι τελικές δοκιμές, να ενημερωθούν τα κείμενα, και προς το τέλος της εβομάδας να ξεκινήσει να ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν τις αιτήσεις».

Για όσους έχουν φιλοξενούμενους ο κ.Τάγαρης διευκρίνισε πως θα πρέπει να τους δώσουν τη συναίνεσή τους προκειμένου να κάνουν την αίτηση καθώς θα πρέπει να δοθούν τα στοιχεία τους.

Ανέφερε ακόμη πως αναμένεται η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας πως η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.