Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για δωρεάν διακοπές

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για δωρεάν διακοπές
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Με ανυπομονησία περίμεναν οι δικαιούχοι

Αγωνία τέλος για χιλιάδες δικαιούχους Κοινωνικού Τουρισμού καθώς αναρτήθηκαν -έστω και με καθυστέρηση- τα προσωρινά αποτελέσματα για όσους δικαιούνται δωρεά διακοπές. Μετά την εξέλιξη αυτή αρχίζει η αναζήτηση καταλύματος που ωστόσο θα αποδειχθεί δύσκολη διαδικασία καθώς χρειάζεται τύχη «βουνό» για να βρεις δωμάτιο σε περίοδο υψηλής ζήτησης.

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ΟΑΕΔ έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 17.07.2019 και ώρα 11:00 μέχρι την 19.07.2019 και ώρα 23:59.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα πατώντας (εδώ)

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 22.07.2019 και ώρα 13.00. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.