ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Ο θάνατος ενός 26χρονου πολίτη στο Βόλο, λίγο χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψή του από την ΕΛ.ΑΣ. και τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, θα έπρεπε αυτονόητα να εγείρει την απαίτηση από όλους, για σαφή και άμεση διερεύνηση όλων των σχετικών συνθηκών.

Με απόλυτη διαφάνεια, θα περίμενε κανείς, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσει την εντολή του για πλήρη διαλεύκανση ενός τόσο σοβαρού θέματος. Την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου. Και να μας πείσει με τη σοβαρότητά του, ότι εγγυάται πλήρως την αντικειμενικότητα της διερεύνησης , εάν υπάρχει ευθύνη οργάνων της ΕΛ.ΑΣ. Γιατί ο ρόλος του είναι να προστατεύει απόλυτα τα δικαιώματα των πολιτών και να περιφρουρεί το κύρος του Κράτους Δικαίου.

Αντί γι αυτό, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε μια κομματική ανακοίνωση που προϊδεάζει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ακόμη δεν διενεργήθηκε . Δίνει κατεύθυνση, υπονοεί προκαταβολική κάλυψη των υπαιτίων αν προκύψουν, καταστρατηγεί βασικά δικαιώματα των πολιτών και αμαυρώνει συλλήβδην το ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. που την εντάσσει στην συσκότιση και την κάλυψη. Τα κόμματα με τις ανακοινώσεις τους αναλαμβάνουν την ευθύνη της όποιας διάψευσής τους.

Η Πολιτεία όμως έχει την πλήρη ευθύνη να μην παρασύρεται σε μικροκομματικά παιχνίδια, ειδικά όταν αφορά ανθρώπινες ζωές, τις οποίες οφείλει από το Σύνταγμα να εγγυάται και να διερευνά κάθε επιβούλευσή τους. Από οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο από κρατικά όργανα. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να παριστάνει την ανίδεη. Το αρμόδιο Υπουργείο έχει διαπράξει τεράστιο ολίσθημα και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό σε καμία δημοκρατική Πολιτεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

Συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με εκπροσώπους φορέων της Αθήνας για το «μεγάλο περίπατο» διοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής.

Συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νίκος Κογιουμτζής και αντιπροσωπείες του Συλλόγου Πλακιωτών και Φίλων της Πλάκας, της Κίνησης Πολιτών Κολωνακίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Παύλου-Πλατείας Βάθης, του Συλλόγου Κατοίκων «Τα Εξάρχεια» και της Προοδευτικής Ένωσης Βοτανικού-Ρουφ.

Το συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο Γραμματέας Περιβάλλοντος του Κινήματος Γιώργος Π. Αποστολόπουλος ενώ έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από τον Γραμματέα Μεταφορών Κώστα Κόκκορη και από τους αναπληρωτές Γραμματείς Μόσχο Κορασίδη, Γιάννη Κίτη και Νίκο Χούτα.

Όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων εξέθεσαν αναλυτικά τις θέσεις τους για το ζήτημα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί από το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων, για την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κέντρο της πόλης.

Από την πλευρά των διοργανωτών έγινε εκτενής αναφορά στις ξεκάθαρες θέσεις τους για το σχέδιο και επισημάνθηκαν τα προβληματικά σημεία που υπάρχουν. Τονίστηκε ιδιαίτερα το σοβαρό θέμα της Πανεπιστημίου αλλά και της Ηρώδου Αττικού, για τις οποίες το Κίνημα Αλλαγής απαιτεί από την Κυβέρνηση να δοθεί άμεση λύση προς το συμφέρον των πολιτών. Έγινε επίσης ιδιαίτερη μνεία στην προχειρότητα και στην έλλειψη διαλόγου.

Για το Κίνημα Αλλαγής είναι αδιανόητη η στρέβλωση ενός οραματικού σχεδίου εμπνευσμένου από μεγάλες προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ακόμα περισσότερο προκλητική η πολιτική αμνησία για τις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, η αλόγιστη επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων και της ηχορύπανσης, ο περιορισμός της ελεύθερης πρόσβασης, η έξαρση της εγκληματικότητας, ο παραγκωνισμός της Ιεράς οδού και της Ακαδημίας Πλάτωνος, η απαξίωση της νέας γραμμής 4 του μετρό και της ενοποίησης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Πολυτεχνείο.

Λυπούμαστε επίσης που η Κυβέρνηση κάνει «μεγάλο περίπατο» στην Αθήνα την Κλιματική αλλαγή, διευκολύνοντας την παραγωγή ρύπων με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που έχει προκαλέσει ενώ υποπίπτει και σε πρωτόγνωρες αντιφάσεις για τη χρήση των Ι.Χ. λόγω κορονοϊού.

Ο «μεγάλος περίπατος» θα μπορούσε να είναι ευεργετικός εάν είχε τηρηθεί αυτό που το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση κάθε σύγχρονου πολιτικού σχηματισμού. Έναν ολοκληρωμένο διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της.

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε τη μάχη για την Αθήνα και για όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με αφορμή και τη νέα πρόκληση της Τουρκίας, με την απαίτηση για τους 8, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, δήλωσε:

Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι κανείς δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα. Εξακολουθεί να αρνείται τον διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς και την ώρα που καθημερινά κλιμακώνονται με ενέργειες οι προκλήσεις της Τουρκίας, αποκαλύπτεται ότι επιδίδεται σε μυστική διπλωματία.

Αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη του απέναντι στον ελληνικό λαό.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΝΔ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ»

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1 & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ « ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ»

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ν. ΡΟΓΚΑΚΟ

Για τα Ελληνοτουρκικά:

Είναι αυτονόητο πως τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να είναι αντικείμενο μικροκομματικών ή μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο το ότι η αναγκαία ενότητα και αποφασιστικότητα που πρέπει να επιδείξει η χώρα μας, πρέπει να έχει και θεσμική αποτύπωση. Είναι αδιανόητο σε μια πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερη πολιτική συγκυρία, για τις σχέσεις μας με την Τουρκία, να μαθαίνουν τα πολιτικά κόμματα ότι υπήρξε μυστική συνάντηση, από διαρροές της Τουρκίας.

Είναι επίσης αντίστοιχα αδιανόητο, να μην έχει συγκληθεί ακόμα το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, δεδομένης της οξείας έντασης πλέον της τουρκικής προκλητικότητας η οποία, ουσιαστικά, απόλυτα στρατηγικά και συντεταγμένα, ανοίγει όλο το εύρος των διεκδικήσεων της σε βάρος της χώρας μας όχι για να συσπειρώσει το εσωτερικό της ακροατήριο, αλλά πιθανώς για να μας σύρει σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων.

Πρώτοι εμείς, με τη Φώφη Γεννηματά από το Νοέμβριο του 2019, έχουμε ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Μέχρι σήμερα όμως, με ευθύνη του Πρωθυπουργού, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων δεν έχουν κάτσει σε ένα τραπέζι να συζητήσουν και να συνεννοηθούν. Να επαναδιατυπώσουν την εθνική μας στρατηγική και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας προς τους Έλληνες, αλλά και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

Αγία Σοφία:

Είναι λάθος να κάνουμε το ζήτημα διμερές, γιατί η Αγία Σοφία είναι μνημείο οικουμενικού συμβολισμού. Αντίστοιχα είναι λάθος οι επιπόλαιες δηλώσεις, όπως π.χ. του κ. Βορίδη, που κάνουν λόγο για αντίποινα στη λογική πολιτιστικών αντεκδικήσεων. Με βάση το στρατηγικό μας όπλο, που είναι η υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου, πρέπει να διεθνοποιήσουμε το ζήτημα.

Προσωπικά πιστεύω πως δεν φτάνει απλά μια καταδίκη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας, χορτάσαμε από καταδίκες. Εμείς, στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα, με τη δύναμη των συσχετισμών που έχουν, να συνεισφέρουμε στην πράξη και επιτέλους να δούμε αποτελέσματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στη λογική συγκεκριμένων και συντεταγμένων κυρώσεων απέναντι στην Τουρκία.

Οικονομία:

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για την οικονομία είναι «βλέποντας και κάνοντας».

1. Στην πραγματική οικονομία, ρευστότητα δεν υπάρχει. Παρακαλάμε τις τράπεζες αντί να επιβάλουμε ευνοϊκούς όρους δανεισμού, ειδικά με δεδομένο ότι στηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και έχουν κρατικές εγγυήσεις για το δανεισμό τους. Φοροελαφρύνσεις δεν υπάρχουν, όπως πχ η μείωση της προκαταβολής φόρου, έχει πάει ήδη Ιούλιος και δεν έχουμε ακούσει απολύτως τίποτα.

2. Στα εργασιακά, νομιμοποίηση της εκ περιτροπής εργασίας, χωρίς να εγγυάται κανείς πως όταν τελειώσει η κρίση, θα επανέλθει η μόνιμη απασχόληση.

3. Στον τουρισμό το μόνο μέτρο, ήταν η μείωση στο 6% του ΦΠΑ σε καφέ και πορτοκαλάδα, χωρίς καμία διεύρυνση περαιτέρω για τη διαμονή και την εστίαση, χωρίς κανένα σχέδιο κοινωνικού τουρισμού, χωρίς διακρατικές συμφωνίες για υγειονομικά πρωτόκολλα.

4. Καμία μέριμνα για τους αγρότες. Μόνο το 2% των αγροτών αφορούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

5. Καμία μέριμνα για τους ανέργους για μετά τον Σεπτέμβριο.

Και τέλος μείζον ζήτημα, η απόφαση του ΣτΕ για τους συνταξιούχους, καθώς αφορά μόνο αυτούς που έχουν προσφύγει σε αγωγές. Είναι ηθικό και δίκαιο η κυβέρνηση, άμεσα με νομοθετική ρύθμιση να συμπεριλάβει όλους τους συνταξιούχους. Να μη χρειαστεί να προσφύγουν ξανά σε αγωγές, με κόστος και ταλαιπωρία για αυτούς.

Γ. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής για την απόφαση ΣτΕ για τα αναδρομικά συνταξιούχων

Η απόφαση της Ολομέλειάς του ΣτΕ δικαιώνει μερικώς τους συνταξιούχους, αφού κρίνει ως αντισυνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων για το 11μηνο Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016.

Η Κυβέρνηση οφείλει ΑΜΕΣΑ, χωρίς υπεκφυγές, μισόλογα ή διαρροές να σεβαστεί το πνεύμα της δικαστικής απόφασης και να ξεκαθαρίσει ρητά, ότι η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου αφορά τις περικοπείσες κύριες και επικουρικές συντάξεις και τα Δώρα, ΟΛΩΝ ανεξαίρετα των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν προσφύγει ή όχι στη Δικαιοσύνη και ανεξάρτητα από τον φορέα ασφάλισής τους.

Η Κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να σεβαστεί την ταλαιπωρία των ήδη ταλαιπωρημένων συνταξιούχων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανακοίνωση Κινήματος Αλλαγής για το Πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής

Το συμπέρασμα από το έργο της προανακριτικής επιτροπής δεν αφήνει αμφιβολία για την σκευωρία που έστησε το παραδικαστικό κύκλωμα με επικεφαλής τον πρώην αν. Υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο. Παραδικαστικό κύκλωμα που επιχείρησε να σπιλώσει Έλληνες πολιτικούς.

Η προανακριτική επιτροπή κλήθηκε να αντιμετωπίσει φαινόμενα συνύπαρξης δικαστικής και πολιτικής διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ψευτοδίλημμα σκάνδαλο ή σκευωρία τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Επιτροπή, απάντησαν καθαρά.

Και σκάνδαλο –και σκευωρία.

Γιατί υπήρχε -και το αποκαλύψαμε- το σκάνδαλο στο φάρμακο, και ειδικά το σκάνδαλο Novartis.

Το σκάνδαλο του εκτροχιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης από την Κυβέρνηση της ΝΔ την περίοδο 2004-2009, που επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ αντίθετα η αντιμετώπιση του προβλήματος αποτέλεσε προτεραιότητα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από το 2009, με μεγάλες μεταρρυθμίσεις για το φάρμακο.

Με τολμηρές πολιτικές αποφάσεις που δεν ήταν «αναίμακτες» αφού τα συμφέροντα εγχώρια και πολυεθνικά αντιδρούν λυσσαλέα, έχοντας ορισμένες φορές και σιγοντάρισμα από πολιτικές δυνάμεις.

Επισημαίνουμε ακόμη ότι η συγκάλυψη των αθέμιτων πρακτικών της Novartis. απέκλεισε ως τώρα την Ελλάδα από οικονομικές αποζημιώσεις με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Σύμφωνα με τη «Γνώμη» των Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, Ευαγγελίας Λιακούλη, Δημήτρη Μπιάγκη προτείνεται:

1. Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τα αδικήματα

α)της ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας κατά φυσική αυτουργία δικαστικών λειτουργών

β) της ηθικής αυτουργίας σε πλημμεληματική κατάχρηση εξουσίας κατά φυσική αυτουργία δικαστικών λειτουργών

γ) της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος

δ) της παράβασης καθήκοντος

ε) της κακουργηματικής εκβίασης

στ) της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου

ζ) της δωροληψίας υπαλλήλου

η) της οργάνωσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, περίπτωση συμμορίας

2. Να ανακοινωθούν ( άρθρο 38 ΚΠΔ) στους αρμόδιους Εισαγγελείς το παρόν Πόρισμα, καθώς και όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής Ποινικής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, για την άσκηση ποινικής δίωξης για ενδεχόμενη τέλεση σειράς κακουργημάτων και πλημμελημάτων, κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των Επικούρων Εισαγγελέων Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη.

3. Να ανακοινωθούν (άρθρο 38 ΚΠΔ) στους αρμόδιους Εισαγγελείς το παρόν Πόρισμα, καθώς και όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής Ποινικής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, για την άσκηση ποινικής δίωξης για την ενδεχόμενη τέλεση σειράς εγκλημάτων κατά των δημοσιογράφων Ιωάννη Φιλιππάκη, Αλέξανδρου Τράκα και Γιάννας Παπαδάκου.

4. Να ανακοινωθούν (άρθρο 38 ΚΠΔ) στους αρμόδιους Εισαγγελείς το παρόν Πόρισμα, καθώς και όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής Ποινικής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ενέχεται με οποιοδήποτε τρόπο στην ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής,
για τη σύσκεψη Covid-19 στο Μέγαρο Μαξίμου

Μετά τα επικοινωνιακά σόου των τελευταίων εβδομάδων, η Κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν εφαρμόζονται τα μέτρα που η ίδια εξήγγειλε με καθυστέρηση. Βέβαια, πρώτη από όλους καλείται να τα εφαρμόσει η ίδια και τα στελέχη της.

Όσο ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι παρών, η υγεία των πολιτών είναι πάνω από όλα.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.