ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Οκτωβρίου 2021 by manos (seo)-admin

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια το κομματικό παραμάγαζο της ΝΔ που παρεπιδημεί στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τοποθετήθηκε σε θέση αναπληρώτριας προϊσταμένης η κ. Φούλη Τσιώμου, υπάλληλος που έχει όλα τα προσόντα, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήταν από τους ελάχιστους προϊσταμένους του νοσοκομείου που είχαν κριθεί για θέση προϊσταμένου την τελευταία φορά που έγιναν κρίσεις (το 2011), σε αντίθεση με την πρακτική των μετέπειτα κυβερνήσεων που προβαίνουν σε αυθαίρετες τοποθετήσεις προϊσταμένων.

Δεν πέρασαν όμως ούτε 15 ημέρες από την τοποθέτηση της κ. Τσιώμου και ο κομματικά επιλεγμένος διοικητής του νοσοκομείου ανακάλεσε την απόφαση τοποθέτησής της, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όλο το προσωπικό ότι δεν αρκούν τα προσόντα και το καλό βιογραφικό για την επαγγελματική τους εξέλιξη, αλλά απαιτείται, πρωτίστως, η κομματική τους υποταγή στην ΝΔ. Υποταγή την οποία η κ. Τσιώμου, αλλά και κάθε αξιοπρεπής επαγγελματίας στο Δημόσιο, δεν δηλώνουν.

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί τον διοικητή του νοσοκομείου Βόλου, αλλά κυρίως, τους αρμόδιους υπουργούς κ. Πλεύρη και κ. Βορίδη, να προχωρήσουν άμεσα στην υπηρεσιακή αποκατάσταση της κ. Τσιώμου και σε κρίσεις για την επιλογή προϊσταμένων σε όλο το Δημόσιο.

Μπορεί οι δύο υπουργοί να είναι εξοικειωμένοι με τις πελατειακές πρακτικές της δεξιάς, αλλά η ελληνική κοινωνία ουδέποτε τις ανέχτηκε, ούτε πρόκειται να τις ανεχτεί.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Μια ακόμη αποτυχία του δήθεν «επιτελικού κράτους» του κ Μητσοτάκη ομολογείται έμπρακτα με την απομάκρυνση του επικεφαλής του ΕΟΔΥ.
Έχουν μεγάλη ευθύνη, γιατί ο εφιάλτης είναι και πάλι προ των πυλών.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.