Κοινή πρωτοβουλία των Ενώσεων της Κρήτης για την ανάδειξη των προβλημάτων με τους δασικούς χάρτες


0
(0)

Σε συντονισμένες κινήσεις διαμαρτυρίας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν από κοινού όλες οι συνεταιριστικές Ενώσεις της Κρήτης με αφορμή τα πολύ σημαντικά προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών σε όλο το νησί.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει και η ΕΑΣ Ιεράπετρας και ο πρόεδρος, Μπάμπης Δραγασάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως αυτό που έχει αποφασιστεί σε πρώτη φάση είναι οι ενώσεις να στραφούν εναντίον της εταιρίας που ανέλαβε το έργο σύνταξης των δασικών χαρτών, ενδεχομένως και με δικαστικά μέσα.

Παράλληλα αύριο θα γίνει μια σιωπηλή διαμαρτυρία από τους συμμετέχοντες οι οποίοι με οχήματα θα κάνουν πορεία στο Ηράκλειο και θα παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο ίδιος κάλεσε όλους τους προέδρους συνεταιρισμών και συλλόγων της περιοχής να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να συνυπογράψουν το κείμενο διαμαρτυρίας που από σήμερα θα αρχίσει να γίνεται σε όλους γνωστό, προκειμένουν να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή αντίδραση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε πως τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί σε πολλές περιπτώσεις δεν δικαιολογούνται και φαίνεται πως υπάρχει μια προσπάθεια να αλλάξουν χρήσεις γης, και έτσι κανείς δεν πρέπει να επαναπαυτεί στις διαβεβαιώσεις που δίνονται εκ μέρος της κυβέρνησης πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν μέσω ενστάσεων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *