Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη για τις θέσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό


0
(0)

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του κόμματος Γιάννη Πρωτούλη επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης που με την συνεργασία των Δήμων και των αρμόδιων Υπουργείων και φορέων επιχειρούν την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι ιδιαίτερα στην ενδοχώρα της Π.Ε. Ηρακλείου, όπως επίσης στην αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών στις υπάρχουσες υποδομές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός.

Από την πλευρά του το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις θέσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε ο ισχυρός σεισμός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέκος Μαρινάκης, και τα στελέχη του κόμματος Στέλιος Ορφανός, Γιάννης Γωνιανάκης, Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, Ανδρέας Κοκοσάλης, Σούλα Φανιουδάκη και Γενοβέφα Χουστουλάκη.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.