«Κλειστό» και μόνο για έκτακτα το Νοσοκομείο Ιεράπετρας λόγω μεγάλης διασποράς κρουσμάτων κορωνοϊού

1
(1)

Τελευταία ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2022 by manos (seo)-admin

Χωρίς τις περισσότερες βασικές υπηρεσίες θα λειτουργεί για την τρέχουσα εβδομάδα το Νοσοκομείο Ιεράπετρας εξαιτίας της πολύ μεγάλης διασποράς σε κρούσματα κορωνοϊού τόσο εντός του Νοσοκομείου αλλά και γενικά σε ασθενείς που τις τελευταίες ημέρες πηγαίνουν για εξετάσεις.

Το πρόβλημα με την διασπορά εντός Νοσοκομείου είχε αρχίσει να φαίνεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Παθολογική κλινική, και εξαρχής υπήρχε η σκέψη να σταματήσουν να εκτελούνται προγραμματισμένα χειρουργεία και τακτικά ιατρεία και τελικά η κατάσταση έφτασε στα όριά της χθες οπότε και πάρθηκε η σχετική απόφαση από τον διοικητή κ. Καλλιονάκη.

Όπως επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής διοικητής στο Ράδιο Λασίθι, από χθες και για μία εβδομάδα, για λόγους πρόληψης, δεν θα πραγματοποιούνται τακτικά ιατρεία, ραντεβού, και προγραμματισμένα χειρουργεία με σκοπό να περιοριστεί η διασπορά και να μην υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως λέει ο κ. Καλλιονάκης, το Νοσοκομείο θα εξυπηρετεί μόνο έκτακτα περιστατικά ενώ για εξετάσεις θα γίνονται δεκτά άτομα μόνο εφόσον η κατάσταση της υγείας τους κριθεί πάρα πολύ σοβαρή.

Κρούσματα έχουν προκύψει τόσο σε αρκετούς γιατρούς και σε νοσηλευτές, ενώ τελευταία έχει προκύψει και μεγάλος αριθμός ασθενών που εντοπίζονται θετικοί ενώ πηγαίνουν στο Νοσοκομείο για άλλα θέματα υγείας.

 

12

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.