Κλειστά 8 τμήματα σε 5 σχολικές δομές σε όλο το Λασίθι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού


0
(0)

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλης Καρτσωνάκης για τα κρούσματα κορωνοϊού στο νησί της Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ. Καρτσωνάκη, τα κρούσματα πάνε πολύ καλά, καθώς οι σχολικές μονάδες που έχουν αναγκαστεί να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους είναι πολύ λίγα.

Αυτό που ανησυχεί είναι τα οκτώ κλειστά τμήματα στο Λασίθι, ωστόσο το ζήτημα παρακολουθείται και επαναξιολογείται.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 2 τμήματα της Ε’ Τάξης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, 1 τμήμα της ΣΤ τάξης στο 1ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου, 2 τμήματα στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, 1 τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας και 2 τμήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας της Δ’ και Ε’ Τάξης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)