Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Φεβρουαρίου 2022 by manos (seo)-admin

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί  με απόφαση Δημάρχου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Τα πολύ ισχυρά μποφόρ έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά σημεία του Δήμου και ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως κλειστά θα παραμείνουν μόνο τα σχολεία του Μακρύ Γιαλού, πριν λίγα λεπτά πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν τα σχολεία όλου του Δήμου.

H ανακοίνωση του Δημάρχου Ιεράπετρας

«Ύστερα από ενημέρωση του Αντιδημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη και κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη, με απόφαση του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022όλες οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Ειδικά Σχολεία, καθώς και οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί σε όλη την έκταση του Δήμου Ιεραπετρας, καθώς και στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν και της αδυναμίας να τηρηθούν τα πρωτόκολλα προστασίας για την covid 19.»

10

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.