Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη με απόφαση Δημάρχου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλαντζάκη, με συνεννόηση με την αρμόδια Πολιτικής Προστασίας Μαρία Ρουμελιωτάκη, μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στα ανατολικά της Κρήτης που έγινε πολύ έντονα αισθητός μέχρι και τα νησιά των Δωδεκανήσων.

Έτσι, τα σχολεία, τα οποία ήδη ελέγχονται μετά το σεισμό στο Αρκαλοχώρι θα μείνουν για προληπτικούς λόγους κλειστά την Τετάρτη. Η απόφαση όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι έρχεται και για λόγους αποφυγής πανικού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε οποιοδήποτε νέο ενδεχόμενο.

Υπάρχουν κάποιες αίθουσες που αντιμετώπισαν προβλήματα από τον περασμένο σεισμό και παραμένουν κλειστές μέχρι να επισκευαστούν.

Ζημίες από τον σημερινό σεισμό, όπως είπε, δεν έχουν καταγραφεί στο Δήμο Ιεράπετρας, όμως όλοι είναι σε επιφυλακή για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

Η απόφαση όπως τόνισε, σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιεράπετρας

Ύστερα από τον σημερινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ που έγινε ιδιαιτέρως αισθητός και στην περιοχή μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Ιεράπετρας, μετά και από συνάντηση που είχα με την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, αποφασίζουμε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για αύριο, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Εφιστώ την προσοχή στους πολίτες τους οποίους και καλώ ιδιαίτερα για το προσεχές διάστημα να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.