Κλειστά από σήμερα τα Λογιστικά Γραφεία στο νομό Λασιθίου – Εξυπηρέτηση μόνο τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά


0
(0)

Με οδηγό την ανάγκη προστασίας της υγείας των Λογιστών – Φοροτεχνικών, των υπαλλήλων και των πελατών τους και λόγω των ¨Εκτακτων µέτρων, ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελµατιών Ν. Λασιθίου ανακοινώνει:   

Από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τα Λογιστικά Γραφεία ∆ΕΝ θα είναι ανοικτά για το κοινό.  

Η εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται µόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά όπου είναι εφικτό.  

– Σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως, θα µπορούν να υπάρξουν διαπροσωπικές συνεργασίες τηρούµενων πάντα των κανόνων ασφαλείας (χρήση µάσκας, τήρηση αποστάσεων, τήρηση ορίου ατόµων εντός του χώρου)

– Η παραλαβή εγγράφων θα γίνονται στο γραφείο µε παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αµέσως µετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαµορφωµένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριµένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ηµέρες.

Ευχαριστούµε τους πελάτες µας και το κοινό για την κατανόηση τους και την στήριξη τους καθότι το άνωθεν µέτρο κρίνεται απαραίτητο για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζοµένων στα λογιστικά γραφεία όσο και της υγείας των  πολιτών εν µέσω της πανδηµίας που µας πλήττει.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *