Κλείσατε δωμάτιο αλλά κάτι δεν πάει καλά; Τι να κάνετε

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Eίναι μία απλή σκέψη ή κάτι βαθύτερο;

Οι διακοπές, εκτός από μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, είναι και το διάστημα του καλοκαιριού που περιμένεις πως και πως, μόλις πιάνουν οι πρώτες ζέστες, μην πω ολόκληρο τον χρόνο. Φέτος παρόλο που είναι ένα καλοκαίρι κάπως διαφορετικό για όλους μας, για εσένα φαίνεται πως είναι λίγο πιο περίεργο, αφού κανόνισες διακοπές με το boyfriend και εκεί που όλα πήγαιναν  βάση σχεδίου, βρήκατε προορισμό, κανονίσατε άδειες, κλείσατε δωμάτιο, εσύ είσαι διστακτική αντί να ανυπομονείς αφού μια σκέψη γυρίζει στο μυαλό σου. Μήπως να χωρίσω;

Για να έχεις αυτή την σκέψη, μάλλον κάτι έχει συμβεί. Όμως αυτό που καλό θα ήταν να θυμάσαι είναι πως οι διακοπές είναι για να περάσουμε καλά, να ξεκουραστούμε και κυρίως να αποφορτίσουμε το μυαλό μας από την πληκτική και γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα. Τώρα το αν πρέπει να πας τελικά μαζί του διακοπές ή όχι το αποφασίζεις στο τέλος, αφού αποσαφηνίσουμε (όσο γίνεται) την κατάσταση.

Αρχικά είναι απλά μια σκέψη ή κάτι βαθύτερο; Αν μπορείς να δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση στον εαυτό σου και στο παραπάνω ερώτημα, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βέβαια από την άλλη αν απλά έχεις αυτή την σκέψη, επειδή ρίξατε τον πρώτο (και ίσως όχι τον τελευταίο) τσακωμό σας, αξίζει να το σκεφτείς λίγο περισσότερο. Εσύ γνωρίζεις που βρίσκεται η σχέση σου, άσχετα με το αν έχεις επενδύσει μελλοντικά σε αυτή.

Σε δεύτερη φάση, υπάρχουν δύο επιλογές: Να πραγματοποιήσεις τις διακοπές μαζί του. Γιατί να το κάνεις αυτό; Ίσως είναι η ευκαιρία σας να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεκινήσετε και πάλι από εκεί που το αφήσατε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέσα από το διάστημα που θα περάσετε μαζί, για το αν πραγματικά θέλεις αυτό τον χωρισμό.

Να πραγματοποιήσεις τις διακοπές και να του ανακοινώσεις τα «μαντάτα». Σκληρό θα έλεγε κανείς, αφού οι διακοπές όπως είπα παραπάνω είναι για να περνάμε όλοι καλά. Βέβαια, σε ένα περιβάλλον έξω από τα συνηθισμένα, ίσως να κάνει ευκολότερη την κατάσταση και να μην προκάλεσε την καταστροφή του κόσμου (λέμε τώρα).

Μίλησε του ανοιχτά για αυτό που σε προβληματίζει. Σίγουρα θέλεις χρόνο μόνη σου να το σκεφτείς. Όμως πριν φτιάξετε βαλίτσες ή φτιάχνοντάς τε, ίσως να είναι καλύτερα να του μιλήσεις ανοιχτά, εξηγώντας όλα όσα σκέφτεσαι. Να πάτε, να μην πάτε, να χωρίσετε ή όχι. Είναι άμεσα ενδιαφερόμενος και πρέπει να γνωρίζει, το σωστό να λέγεται!

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:allyou.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.