Κλαδοκοπές στο δρόμο προς το Μύρτος από την αντιπεριφέρεια


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Δεκεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Κλαδοκοπές και ξεριζώματα δέντρων είχε οργανώσει και πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί προς το Μύρτος και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Αμμουδάρες.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανατολής κ. Ζαχαρόπουλος «ήταν αίτημα από τις πρώτες μέρες που είχε εκλεγεί πρόεδρος γιατί λόγω της έντονης βλάστησης είχε στενέψει τόσο πολύ ο δρόμος με αποτέλεσμα ακομα και 2 φορτηγά να μη χωράνε το καθένα στο ρεύμα κυκλοφορίας του. Πέρα από τα κλαδέματα έγιναν και κάποιες ξεριζώσεις ξερών δέντρων που και αυτά ήταν επικίνδυνα να παραμένουν στην άκρη του δρόμου».

Οι εργασίες μετά από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν με τα κλαδοκάθαρα να παραμένουν στην άκρη του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία, μέχρι να περάσει το φορτηγό την επόμενη εβδομάδα μετά την πρωτοχρονιά και τα περισυλλέξει.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες περίπου στο ίδιο σημείο θα βρεθεί τεχνικό συνεργείο της περιφέρειας, ώστε να αποκαταστήσει τη διάβρωση κάτω από το οδόστρωμα που έχει παρατηρηθεί από πέρυσι και έχουν τοποθετηθεί σχετικοί κώνοι για να γίνεται με ασφάλεια η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. όπως ανέφερε ο πρόεδρος έχει δρομολογηθεί για να γίνει άμεσα και θα έχει κόστος 230.000 ευρώ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.