Κλαίει όλη η Παναγιά για την απώλεια του Γιάννη…


0
(0)

Συγκλονισμένο το χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας από την απώλεια του Γιάννη Ταμιωλάκη

Βαρύ πέπλο πένθους έχει σκεπάσει το χωριό Παναγιά του δήμου Μινώα Πεδιάδος καθώς έφυγε από τη ζωή ένα εκλεκτό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ο Γιάννης Ταμιωλάκης.

Ένα παλικάρι μόλις 30 ετών, με ανεκτίμητη προσφορά στο χωριό του, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τα κοινωνικά δρώμενα, ένας αδαμάντινος χαρακτήρας.

Ο Γιάννης Ταμιωλάκης πέρασε τον τελευταίο καιρό μια περιπέτεια υγείας, όμως πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη, ποτέ δεν λύγισε και το αντιμετώπισε με απίστευτο σθένος!

«Χάσαμε το καλύτερό μας παιδί» λένε όλοι στην Παναγιά κι δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό του Γιάννη. «Έφυγε το Γιαννιώ μας» λένε και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και την αβάσταχτη θλίψη τους. Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν σήμερα στον τόπο καταγωγής του, την Παναγιά με τον πόνο για τον χαμό του να είναι ανείπωτος.

Η προσωπική του σελίδα είναι γεμάτη με μηνύματα πένθους και θλίψης από τους συγγενείς και φίλους του.

Ο Γιάννης Ταμιωλάκης ήταν ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιάς και πρωτοχορευτής στο κρητικό συγκρότημα του χωριού, με τον Π.Σ. Παναγιάς να  αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του:

«Με θλίψη αποχαιρετάμε σήμερα τον φίλο, ξάδερφο και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, Γιάννη Ταμιωλάκη, που έφυγε χτες από τη ζωή… Έναν άνθρωπο με σπάνια ευγένεια και απίστευτη καλοσύνη, εξαιρετικό ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα που θα μείνει για όλους μας παράδειγμα.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για όλα τα χρόνια συνεργασίας μας, που παρά τα προβλήματα συνέχιζες να προσφέρεις με όλη σου την καρδιά… Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες… Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας σωματικά, είμαστε πνευματικά!

Γιάννη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ!!!»

Επίσης ο Γιάννης Ταμιωλάκης φοίτησε στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, απ’ όπου επίσης εκφράστηκαν τα θερμά συλλυπητήρια:

«Ανείπωτη η θλίψη για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου, υποψήφιου διδάκτορα Γιάννη Ταμιωλάκη. Ο Γιάννης πήρε πτυχίο και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Τμήμα μας, και εκπονούσε την διδακτορική διατριβή του. Είχε σπάνιες επιδόσεις στην έρευνα, με πάνω από δέκα δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και πολλές διακρίσεις, όπως την υποτροφία «Μανασσάκη» ως ο καλύτερος μεταπτυχιακός φοιτητής μας. Δεν σταμάτησε να δημοσιεύει παρά τα προβλήματα υγείας. Συνδύαζε την επιστημονική αριστεία με εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος, κι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.