Κινητοποίηση για τη στήριξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με τον διοικητή απόντα [βίντεο]


2
(1)

Mε μεγάλη συμμετοχή τόσο από πολίτες όσο και από φορείς της Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας η οποία επαναδραστηριοποιείται με αφορμή τις προαναγγελίες της κυβέρνησης για αλλαγές στο Νοσοκομειακό χάρτη της χώρας.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καλλιονάκη, ο οποίος είχε ενημερώσει πως θα δεχόταν μια τριμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής στις 11 το πρωί, όμως τελικά όταν έφτασε η ώρα, οι διαμαρτυρόμενοι ενημερώθηκαν πως ο διοικητής απουσίαζε από το Νοσοκομείο!

Έτσι τελικά οι διαμαρτυρίες στράφηκαν προς το πρόσωπό του και τελικά πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας μέσα στην πόλη από όλους όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Ο κ. Καλλιονάκης με ανακοίνωσή του αναφέρει παραθέτοντας και το σχετικό e-mail πως είχε ενημερώσει την Επιτροπή για την απουσία του από τις  9 το πρωί και πως η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε όσα συνέβησαν μέσα από την κάμερα του Ράδιο Λασίθι:

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 2 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.